Obscura vzw is een fotoclub voor iedereen.
Diegenen die willen starten met macrofotografie krijgen de kans een cursus te volgen die hen zeker een eind op weg zet.

Wil je graag weten hoe die mooie macrofoto’s tot stand komen en welk materiaal daar allemaal voor kan gebruikt worden?
Waar en wanneer je best aan macrofotografie doet?
Wat je zoal kan gebruiken om aan macrofotografie te doen?
Na de cursus zijn het geen geheimen meer voor je.

De eerst volgende cursus is gepland op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020.

De cursus is gespreid over twee halve dagen.
Theorie op zaterdagochtend,
gevolgd door een praktijkles op zondagvoormiddag.

Aanvang theorie om 9u30, einde +/- 12u.

De theorie gaat door in het clublokaal van Fotoclub Obscura, Zonneputteke 1/B, 2980 Zoersel, België. Zie de contactpagina'.

De praktijkles gaat door op een nader te bepalen uur en plaats die best geschikt is op dat moment.

Extra en vrijblijvend voorzien we een kennismaking met de leden van onze club en extra kans om vragen te stellen op een donderdagavond.

De cursusprijs is 95 €.
In deze prijs is het cursusboek, een drankje, onkosten en verzekering inbegrepen.

Je kan je inschrijven voor de cursus via het invulformulier hieronder.

Kan je niet op die dagen en heb je toch interesse? Laat dit dan ook even weten via dit invulformulier.

De inschrijving is pas definitief  zodra het cursusgeld werd overgemaakt op rekening van:
Fotoclub Obscura vzw Zoersel BE12 8538 4888 2192
Noteer 'macrocursus' en uw naam in de mededeling.

Meer informatie bij Paul De Houwer, Pijlstraat 18 te 2980 Zoersel (GSM 0474 32 23 29).

Klik op de knop hieronder voor het invulformulier.

Hiermee kan je inschrijving voor de cursus of aangeven dat je interesse hebt voor een volgende cursus.