Welkom op ons jaarlijks fotosalon.

Onze fotoclub organiseert elk jaar een fotosalon met het werk van de leden van de club.

Dit jaar gaat de tentoonstelling door op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 januari 2020.

Vrijdag 17 januari 20u.

• Opening van het salon met enkele korte toespraken en receptie.

• Met genodigden, maar iedereen is welkom.

Zaterdag 18 januari van 10u. tot 22u.​

Zondag 19 januari van 10u. tot 19u.

• Vrije toegang voor iedereen tot het salon.

• Regelmatig kans tot het bekijken van de digitale projecties.

• Kans om rustig een drankje en versnapering te nuttigen.

• In de hal en grote zaal stellen de leden van onze fotoclub tentoon.

• Er zullen afgedrukte werken van de leden tentoongesteld worden, samen met enkele digitale foto's.

• Via een bijhorende QR-code krijgt u meer info over de foto's.

Digitale projectie

• In het clublokaal worden digitale projecties getoond.

• Enerzijds de clubreeks: enkele foto's per lid.

• Anderzijds enkele individueel of in groep gemaakte projecties van de leden.

QR-codes

• Doordat ze steeds vaker in ons dagelijks leven opduiken ben je ze zeker al wel tegengekomen, ergens op een affiche, folder of bedrijfswagen. De vreemde zwart-wit vierkanten met vreemd geblokt patroon of QR-code. De letters QR zijn een afkorting van Quick Response (snelle reactie).

• Een QR-code is vergelijkbaar met een link op een website, je hoeft niet zelf iets in te typen, en heeft dan ook tot doel om sneller andere of bijkomende informatie aan te bieden. Dit kan onafhankelijk van waar je ook bent en op elk moment. Wat je nodig hebt is enkel een smartphone of tablet met een QR-reader. Je richt de QR-reader op de QR-code. Zodra de reader de code heeft gescand verschijnt de informatie.

• Deze techniek gebruiken we op ons fotosalon. Via deze code zal je meer informatie krijgen over de foto: de maker, de titel, de exif-gegevens...

QR-Code scanners

• Afhankelijk van je apparaat (Android, iOS (lphone, lpad), Windows phone, BlackBerry... ) zijn er diverse programma's beschikbaar.
    Niet alle zullen even accuraat werken. Enkele voorbeelden:

• Barcode Scanner - Zxing Team (Android)

• I-nigma - 3GVision (Android, iOS, Windows phone, BlackBerry)

• QR Code Reader - QR Code City (Android, iOS)

• Welk zijn de beste OR Code Readers/Scanners voor uw mobiel apparaat? uqr.me/blog/best-qr-code-readers

• Het fotosalon gaat door in
    CC 't Zonneputteke

De Ster 1A