top of page

Nieuws

Breedbeeld helpt beeldmakers groeien


BREEDBEELD ondersteunt, informeert, inspireert en verbindt iedereen in Vlaanderen die in zijn vrije tijd met fotografie, film en mediakunst bezig is. Als je beelden maakt, geef je een eigen kijk op de werkelijkheid. Je toont wat jij ziet of wat jij wil dat wij zien. Of je nu wil ontroeren, confronteren, inspireren, informeren of reflecteren; wij zijn er rotsvast van overtuigd dat je creativiteit stimulerend is voor jezelf én voor anderen. En dus helpen wij graag waar we kunnen. Daarom bestaan wij. Om alle beeldmakers te helpen groeien. Of je nu fotografeert, Instagram hits scoort, kortfilms maakt, virtual reality werelden ontwerpt of polaroid-beelden tevoorschijn wappert: wij zijn er voor jou en je creativiteit. Samen bieden we je inspiratie, informatie, feedback, een community en een podium, doek of muur voor je werk.

Bij BREEDBEELD staan men je graag bij met raad en daad. Op deze pagina verzamelen we - verrassing - alle info en advies die we aanbieden, van informatie over auteursrecht tot inspirerende artikels over fotorafie en film.

Favoriete berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken via trefwoorden
Er zijn nog geen tags.
    bottom of page